Kaikkien uusien Hobby-ajoneuvojen tiiviystakuu nyt 12 vuotta

 

Hobby on uudistanut laajan matkailuvaunumallistonsa ulkoasua ja päivittänyt sisustuksia. Suomen matkailuvaunukaupan markkinajohtajan todella merkittävä mallivuosiuudistus on se, että mallivuodesta 2024 alkaen Hobbyn kaikkien uusien matkailuvaunujen ja -autojen tiiviystakuuaika kasvaa viidestä 12 vuoteen.

Hobby uudisti mallivuodelle 2024 matkailuvaunumallistonsa ulkoasua ja päivitti vaunujen sisustuksia.

Kaikissa Hobbyn vaunumalleissa on nyt uusi leveä takavalolista, jossa on modernit takavaloyksiköt ja dynaamiset suuntavilkut. Prestige-mallisarjan vaunuissa on nyt uusi, aiempaa dynaamisempi etuosa.

Vaunujen kaikki muodot ja listat ovat hyvässä harmoniassa keskenään, ja etuvetokahvat sulautuvat saumattomasti vaunun aerodynaamisesti muotoiltuun etuosaan. Takaheijastimet on integroitu huomaamattomasti takaosan alalaidassa olevaan diffuusoriin.

Hobby-vaunujen vakiovarustukseen kuuluvat vetoaisan suojus, tyylikkään näköiset tukijalkojen kampiaukot, kisko markiisille ja pyöränkaarien levitykset.

Hieman sävytetyt, kaksinkertaista lasia olevat saranoidut ikkunat ulkonevat nyt aiempaa vähemmän vaunun ulkopinnoista. Uudistettu rakenne parantaa ikkunoiden kestävyyttä rasituksia sekä lämmöstä ja kylmästä johtuvia muodonmuutoksia vastaan. Lisäksi ikkunoiden uusi rakenne parantaa äänieristystä.

Hobby on päivittänyt myös matkailuvaunujensa sisustusta. Lastensänkyjen modernit valot toimivat sekä luku- että yövaloina, ja niissä on vakiona integroidut USB A/C -liittimet.

Laaja matkailuvaunumallisto

Hobby tekee vaunuja kattavalla koko- ja pohjaratkaisuskaalalla, ja sen seitsemässä mallisarjassa on noin 50 mallia.

Hobby uudisti uudelle mallivuodelle Ontour-, De Luxe-, Excellent- ja Prestige-mallisarjojensa sisustusta.

Ensiostajille suunnitelluissa Ontour-malleissa harmailla linjoilla elävöitetyt valkoiset kaapinovet muodostavat yhdessä tammipuupintojen kanssa valoisan tunnelman. Keittiössä on harmaasävyiset kalusteet ja kirkasta marmoripintaa olevat työ- ja pöytätasot.

Peräti 14 pohjaratkaisua tarjoavassa De Luxe -mallissa kirkkaat jalavapuupinnat muodostavat yhdessä mattavalkoisten yläkaappien ovien kanssa raikkaan modernin ilmeen. Antrasiitin värinen keittiö tarjoaa houkuttelevan värikontrastin ja vertaansa vailla olevan tilantunteen. De Luxe -vaunujen työ- ja pöytätasoissa on beigenharmaa marmorointi.

Excellent-vaunujen elegantin sisäilmeen takeena ovat korkeakiiltoisen valkoiset seinäelementit ja harmaat runkorakenteet. Yläkaappien alapuolisissa suurissa, valaistuissa hyllyissä on tyylikäs design-viimeistely.

Erityisen perheystävällisesti suunnitellussa Excellent Edition -mallisarjassa on useita kerrosvuodemalleja. Hobbyn skandinaavissävyisessä mallisarjassa huomiota herättävä ledivalaistus korostaa sisustuksen kirkkaita värejä ja suoria linjoja.

Tumma tammiviimeistely ja korkeakiiltoisen valkoiset pinnat luovat tilaviin Prestige-malleihin ylellisen tunnelman. Erittäin suurissa kaapeissa on ruhtinaallisesti säilytystilaa, ja vaunun harmoninen tunnelmavalaistus luo varsin kodinomaisen tunnelman. Uuden verhoilun saaneen premium-mallin sohvapöydässä on nyt valkoiset reunukset.

Mallivuodelle 2023 esitellyssä ylellisessä Maxia-huippumallisarjassa on kolme pohjaratkaisua. Maxia-vaunut edustaa pohjoismaalaista muotoilua ja tyyliä. Hobbyn lippulaivavaunu on 8,3 metriä pitkä ja 2,5 metriä leveä teliakselinen Maxia 660 WQM, jossa on edessä panoraamaikkuna ja suuri L-mallinen keittiö, takana poikittainen saarekevuode ja wc-suihkutila.

Lapsiperheitä varten suunnitellun innovatiivisen Maxia 595 KML -mallin monikäyttöinen takaosa muuntuu erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Maxia-perheen uusimmassa jäsenessä vuodepaikkojen määrän saa helposti kasvatettua jopa seitsemään. Vaihtoehtoisesti 8-metrisen vaunun takaosaa voi käyttää reiluna säilytystilana tai harrastusvälineiden kuljetukseen.

Massasta erottuva nuorekas Beachy-rantaunelma on suunniteltu uudenlaisella tavalla ja sisustettu trendikkäästi. Nuorekkaasta Beachy-vaunusta on kolme mallia, joiden pituusskaala on 5,1–6,0 metriä. Poikkeuksellisia sisustusratkaisuja sisältävissä Beachy-malleissa on vuodetilaa pienen perheen tarpeisiin, ja ne soveltuvat keveytensä vuoksi vedettäviksi myös sähköautoilla.

Monipuolinen matkailuautotarjonta

Hobbyn matkailu- ja retkeilyautovalikoimassa on yhteensä seitsemän mallisarjaa. Matkailuautoissa on lukuisia älykkäitä toimintoja ja kattava vakiovarustus.

Puoli-integroitujen kolme mallisarjaa ovat Optima Ontour Edition, Optima Ontour ja Optima De Luxe – näissä mallisarjoissa on yhteensä 13 pohjaratkaisua. Optima Ontour -malliperheen kaksi Edition-mallia ovat aavistuksen perinteisiä matkailuautoja kapeampia van-malleja. Malliperheeseen kuuluu myös kaksi alkovimallia.

Hobbyn matkailuautomalliston huipulla on viisi puoli-integroitua Optima De Luxe -mallia, joiden skandinaavishenkisessä sisustuksessa yhdistyvät kalusteiden suoraviivainen muotoilu ja sisustusmateriaalien sointuvat värisävyt. Huippumallissa on alustana Fiat Ducato, muissa Hobbyn matkailuautomalleissa Citroën Jumper.

Hobbyn retkeilyautotarjonnan muodostavat kaksi Vantana Ontour Edition -mallia, kaksi Vantana De Luxe -mallia ja vuosi sitten yhtenä pohjaratkaisuna esitelty Maxia Van. Ensiostajille suunnatuissa OnTour Edition -malleissa on korina Citroën Jumper, isolla Hobby-Top-panoraamakattoikkunalla varustetuissa De Luxe -malleissa Fiat Ducato, jonka saa myös 9-portaisella automaattivaihteistolla.

Skandinaavisen tunnelman ja viihtyisyyden moderniin korirakenteeseen ja ajoneuvoteknologiaan yhdistävä Maxia Van on Hobbyn ensimmäinen Volkswagenin Crafter-koriin rakentama malli. Etuvetoisessa Maxia Vanissa on 177-hevosvoimainen moottori, 8-portainen automaattivaihteisto ja kattava määrä ajo-, turvallisuus- ja mukavuusavustimia.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *