Uusi LMC Active – Alle kuusimetrinen retkeilyauto erillisvuotein

Vuosi sitten syyskuussa LMC esitteli Suomessa ensimmäisen Innovan-retkeilyautonsa – Innovan 590 -pohjaratkaisun poikittaisvuoteella. Mallivuonna 2024 LMC:n tuotevalikoimassa on retkeilyautoja niin Fiat, Ford- kuin Citroen-alustallakin, pohjaratkaisusta riippuen.

Uuteen mallivuoteen LMC esittelee kolme suomalaiseen makuun sopivaa retkeilyautouutuutta. Yhteistä kaikille malleille on vakiona toimitettava kesäkuumallakin toimintavarma kompressorijääkaappi. LMC-retkeilyautoon saatavana tai mallista riippuen vakiona on diesellämmitys.

Enemmän pituutta poikittaisvuoteeseen

Nyt Ford-alustaisen 590-mallin vuode on entistäkin tilavampi. Retkeilyauton takaosaan on sivuseiniin tehty levennys, minkä ansiosta 148 cm leveän vuoteen kokonaispituus on jopa 202 cm. Makuutilan laajennus näkyy ajoneuvon ulkopuolella tyylikkäästi sivuseinään harmonisesti muotoiltuina noin 7 cm syvinä ulokkeina. Tämä ei muuta ajoneuvon kokonaisleveyttä tai seinäkaapiston rakennetta, eikä vaikuta asunto-osan liukuoven käyttöön.

Pitkät erillisvuoteet alle 6 metrin retkeilyautossa

Täysin uutena retkeilyauton pohjaratkaisuna LMC esittelee Innovan 592 -erillisvuoderatkaisun. Ford-alustainen Innovan 592 vakuuttaa alle kuuden metrin pituudellaan, yhden hengen erillisvuoteillaan sekä keittiö- ja kylpyhuonekonseptillaan, johon kuuluu tilaa säästävä kääntyvä wc ja kokoontaitettava pesuallas. Erillisvuoteiden pituudet tässä matkailusta kuljetuskäyttöön helposti muunneltavassa mallissa ovat 202 ja 185 cm.

Keittiön työtasoa voi helposti jatkaa toisen erillisvuoteen päälle. Tämä malli täyttää monien ajoneuvomatkailunharrastajien toiveen – erillisvuoteet lyhyessä matkailuautossa muusta asumismukavuudesta tinkimättä.

Innovan Active -erikoismalli

LMC valmistaa rajoitetun erän erityisesti aktiiviseen ulkoilmaelämään sekä urheiluun ja erämatkailuun suunniteltua Ford-alustaista Innovan Active -retkeilyautoa. Poikittaisvuoteiseen 590-pohjaratkaisuun perustuvaa Innovan Activea on varustettu vakiona mm. kattokaiteilla, takatikkailla, etuosan ”härkätangolla” ja isommilla renkailla. Ulkovärinä on ajanmukainen matta harmaa erikoisväri 3D-tyylisellä Innovan-tekstillä viimeisteltynä. Auton sisäosan verhoiluissa on tyylikkäät brodeeraukset.

LMC-retkeilyautoja Suomeen maahantuovat Caravan Erälaukko, Kouvolan Vaunu ja Rinta-Joupin Autoliike.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *