Caravan Erälaukko aloittaa Hymerin maahantuonnin

Tamperelainen Caravan Erälaukko Oy aloittaa Hymerin maahantuonnin syksyllä.

Hymer vahvistaa maahantuontiaan uudella kumppanilla, kun tamperelainen Caravan Erälaukko aloittaa merkin maahantuonnin. Perheyhtiö on alansa vanhin yritys
Suomessa. Se aloitti matkailuvaunujen maahantuonnin Espoossa jo 1969 ja siirtyi Tampereelle 1972. Caravan Erälaukko ei ole myöskään uusi kumppani Hymer-yhteistyön osalta, sillä se oli aikanaan ensimmäinen säännöllisen Hymer-maahantuonnin aloittanut kauppias vuonna 1984.
– Ajoimme itse perheen kanssa ensimmäisen Hymerin maahan kesäkuussa 1984. Yhteistyö jatkui lähes 20 vuotta ja nyt pääsemme merkin pariin uudelleen, sanoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Kari Erälaukko. Hymerille pitkäaikaiset kumppanuudet on luotettavan toiminnan ydin, jolla rakennetaan kuhunkin maahan kattava ja monipuolinen palveluverkosto.
– Caravan Erälaukko on nyt osa tätä huippuammattilaisten verkostoa Suomessa. Yhtiö tunnetaan erinomaisesta täyden palvelun konseptistaan ja se täydentää Suomen myyntiverkostoa erinomaisesti, sanoo Hymerin vientijohtaja Andrea Kibler.

Caravan Erälaukolle tulee myyntiin luonnollisesti koko Hymerin mallisto, joka on viime vuosina painottunut entistä vahvemmin Mercedes-pohjaisten matkailu- ja retkeilyautojen tuotantoon.
– Juuri laaja Mercedes-tarjonta tekee Hymeristä meille mielenkiintoisen kumppanin. Yhdelläkään toisella alan valmistajalla ei ole näin laajaa valikoimaa sen osalta. Hymer sopii näin hyvin muuhun valikoimaamme ja laajentaa sitä erityisesti premium-tason autojen osalta, sanoo toimitusjohtaja Olli Erälaukko. Ensimmäiset Hymerit saapuvat Erälaukolle syksyn ja talven aikana. Hymerit ovat lähtökohtaisesti korkeasti varustettuja, mutta varustusta on edelleen haluttu nostaa myös kauppiaan toimesta. Myös B-ajokorttiluokan autot tulevat kuulumaan tärkeänä osana valikoimaan. Puoli-integroitu, alle 3500-kiloinen Mercedes-pohjainen matkailuauto on mahdollista rakentaa useille Hymerin pohjaratkaisuille sekä etu- että taka- jopa nelivetoisena.

Hymerin edustuksesta vastaavat Suomessa myös Best-Caravan, Caravanlandia, Hymercenter ja Rinta-Joupin Autoliike. Ympäri maata on kaikkiaan 20 myynti- ja
huoltopistettä.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *